Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Brug en vægreol til organisering på børneværelset

En vægreol er en fantastisk løsning, hvis du vil organisere tingene på børneværelset på en nem måde, så de altid er tilgængelige, men ikke ligger og roder i skabe og på gulvet. Her er nogle ideer til, hvordan du kan bruge en vægreol til at skabe mere orden og struktur på børneværelset.

Opbevar bøger og legesager på vægreolen

En vægreol er den ideelle løsning til opbevaring af bøger og legesager. Du kan bruge hylderne på reolen til at opbevare bøger og andre ting på, så de altid er lige ved hånden, når de skal i brug. Du kan sortere bøgerne efter emne eller størrelse, så det er nemt for barnet at finde frem til den bog, han eller hun gerne vil læse.

Samtidig egner vægreolen sig perfekt til legetøjsopbevaring. Brug hylderne til at opbevare legetøjet på, så det er organiseret, men samtidig nemt at få fat på. Sortér eksempelvis legetøjet efter type eller størrelse, så det er nemt for barnet at finde det legetøj, de gerne vil lege med.

Organisér legesagerne i kasser på reolen

Hvis du vil skabe et mindre rodet udtryk på børneværelset, så kan du også bruge kasser eller kurve til at opbevare mindre stykker legetøj. Du skal blot placere kurvene eller kasserne på hylden, så legesagerne er organiseret på en smart måde, der gør det nemt at finde de enkelte stykker, selvom de er gemt væk.

En vægreol egner sig også perfekt til skrivebordsopbevaring, hvis du har et ældre barn, som i ny og næ sidder ved sit skrivebord og tegner eller laver lektier. Brug hylderne over skrivebordet til at opbevare bøger, papirer og andre skolesager. Det kan være en god måde at holde skrivebordet rent og ryddeligt, så dit barn kan fokusere på sine opgaver.

Herudover bør du naturligvis sikre, at du vælger en flot vægreol i et design, der matcher de øvrige møbler på børneværelset. Det kan eksempelvis være møbler til børneværelset fra Karup, som har et lækkert og stilrent udtryk, der passer perfekt sammen med eksempelvis en vægreol i træ.