Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Brug vægreoler til indretning på soveværelset

Det er en god idé at indrette med en vægreol på soveværelset, hvis du vil have et funktionelt og minimalistisk soveværelse med plads til ro. Samtidig egner vægreolen sig perfekt til mindre boliger og lejligheder, hvor der er sparsom plads. Er du endnu i tvivl om, hvorvidt det er den rigtige løsning? Få en række gode grunde til at vælge en vægreol her.

Optimér pladsen på soveværelset

Selvom den primære anbefaling, når du skal indrette dit soveværelse, er, at der ikke skal være nogle elementer, som ikke relaterer sig til søvn, så er det ikke altid muligt. Hvis du bor i en mindre bolig med sparsom plads, så er det en god idé at vælge en vægreol, hvor du kan opbevare de ting, som du ikke har plads til andre steder i din bolig.

En vægreol har nemlig den klare fordel, at den ikke optager plads på gulvet, og dét er et stort plus, når det kommer til indretningen af dit soveværelse. Det giver dig nemlig mulighed for at skabe et roligt udtryk og få rummet til at synes stort, selvom der er plads til opbevaring på væggene. En god og praktisk løsning til mindre boliger.

Vægreolen er et dekorativt element

En vægreol kan også fungere som et dekorativt element, hvor du kan vise dine yndlingsbøger, souvenirs, planter og andre dekorative genstande, som er med til at give soveværelset et personligt touch. Samtidig er den praktisk, fordi den giver dig mulighed for at opbevare ting, som du ofte bruger på en lettilgængelig måde.

Det kan også hjælpe med at holde dit rum mere ryddeligt og organiseret, fordi du kan lægge de ting, der ellers ville ligge og flyde på gulvet eller andre steder, på den. Vægreoler kommer i forskellige størrelser, stilarter og materialer, så der er rig mulighed for at vælge én, der passer til dit rum og personlige stil.

Pas på skimmelsvamp bag vægreolen

Én af ulemperne ved en vægreol er dog, at den er placeret op ad væggen – og du kan ikke bare fjerne den igen, når du skal gøre rent. Det øger risikoen for skimmelsvamp i soveværelset, og derfor er det vigtigt, at du sørger for at lufte godt ud og have en nogenlunde konstant temperatur, så du minimerer risikoen.

Herudover er der ikke mange ulemper ved at vælge en vægreol, da denne er et praktisk møbel til opbevaring, som giver dig mulighed for ekstra plads på soveværelset. Hvis du ønsker at gemme den væk, så den ikke er synlig, så er det en god idé at hænge et gardin eller forhæng op foran den, så du kan skærme af for den.