Køb unikke og rå tøjstativer og vægreoler af vandrør

Følger du med i boligprogrammer, så kender du med garanti til den hotte nye trend inden for boligindretning: vægreoler og tøjstativer af vandrør. I denne artikel introducerer vi dig for den danske virksomhed RackBuddy, der er specialiseret i designet af netop disse. Stilren dansk minimalisme møder upoleret New-Yorker-stil. Læs med i dagens artikel om vægreoler og tøjstativer af vandrør og lad dig inspirere til at peppe stilen op hjemme hos dig.

Væghængte tøjstativer er den perfekte løsning til små rum

Har du begrænsede kvadratmeter at rutte med, og ønsker du at skabe en lækker og gennemført åben stil, så er det vigtigt, at dine tøjstativer ikke optager for meget gulvplads. Her er et væghængt eller et lofthængt tøjstativ det oplagte valg. Væg- og lofthængte tøjstativer har derudover den fordel, at de gør det langt lettere at støvsuge og gøre rent i rummet, idet gulvfladen er tilgængelig.

RackBuddy Joey er et super lækkert lofthængt tøjstativ, der findes i mange forskellige højder og bredder. Du har således rig mulighed for at tilpasse Joey til dit rum og dine ønsker til en unik garderobe. Joey er dog også populær til ophæng af lamper og gryder, fx i køkkenet.

Med RackBuddy Logan kan du forvandle den uudnyttede plads mellem to vægge til et unikt tøjstativ. Logan leveres på mål, så du kan få lige netop den tøjstang, der passer til dit uudnyttede hjørne. Alternativt er RackBuddy Joey og Marlow også klassikere i sortimentet af små væghængte tøjstativer. Førstnævnte er en minimalistisk væghængt bøjlestang af vandrør, mens sidstnævnte kombinerer en bøjlestang med en træhylde med en længde på mellem 60 og 120 cm. Hylden fås i fyr og egetræ.

Suppler dine tøjstænger med hylder og reoler

Marlow er langt fra din eneste mulighed for at kombinere tøjstativ og reol med hinanden. Ud over Marlow Silver (samme design, men med sølvfarvet bøjlestang) har du nemlig også valget mellem træhylderne RackBuddy John, Little John samt de rustikke hyldeophæng Johnny og Wesley, der får dine hylder til at gå stilmæssigt i ét med ovennævnte tøjstativer.

Find inspiration til andre vægreoler her.

Skab en unik stil med tøjstativer på fødder og hjul

Har du mere plads at rutte med, og ønsker du en løsning, der giver dig garderobeplads og samtidig spreder en kantet, industriel stemning i dit rum? Så kan du med fordel se nærmere på det store udvalg af tøjstativer på fødder og hjul. RackBuddy Billy byder fx på rigtig meget funktionalitet i et kompakt og æstetisk design. Tøjstativet fås med en bredde på mellem 120 og 170 cm og byder ikke kun på en tøjstang, men også på både hat- og skohylde samt en rustik krog til tasker og accessories.

En rigtig fin og kompakt alt-i-én løsning.

Et tøjstativ på fødder, fx RackBuddy Ringo, giver dig mulighed for hurtigt at ændre interiøret i dit rum eller din butik, for den sags skyld. Og det er en skøn fleksibilitet at have. 

Har du behov for mere plads, så kan du med fordel se nærmere på et af de flotte stativer med dobbelt tøjstang. Det kunne fx være RackBuddy Wild Bill Elliot, Bob Steele eller Capone. Alt efter model kan du overveje at supplere med en opbevaringsløsning til frakker og kjoler. Det kunne fx være den kompakte vægmonterede tøjstang Holly eller minimalistiske Dalton, der også byder på hylder til accessories og sko. Du kan se hele udvalget af tøjstativer med og uden hylder her.