Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Skab mere gulvplads og få boligen til at fremstå større

En vægreol er et oplagt valg, hvis du vil have mere gulvplads. Vægreolen bliver hængt på væggen, hvorefter du kan placere bøger, brugskunst og andre ting, som kræver opbevaring, i den. Det får hjemmet til at se større ud, selvom du har de samme kvadratmeter at gøre godt med.

En vægreol skaber mere gulvplads

Gulvpladsen er væsentlig, hvis du vil have din bolig til at fremstå større, end den faktisk er. Det er væsentligt, at du forsøger at skabe mere gulvplads, hvis du har få kvadratmeter at gøre godt med – og her er en vægreol uundværlig. Med vægreolen kan du frigøre værdifulde kvadratmeter på gulvet, da reolen bliver hængt op på væggen.

I vægreolen kan du placere alle de genstande, som ikke har en plads, eller som gerne må være lige ved hånden. Det er smart, og vælger du at bruge vægreolen som bogreol, skaber du en hyggelig stemning i hjemmet, som er med til at give kant og personlighed. Du kan dog også bruge vægreolen til nipsgenstande og brugskunst.

Brug det lyset til at skabe mere plads

Når du skal have hjemmet til at føles større, end det i virkeligheden er, er det vigtigt, at du har fokus på det naturlige lysindfald. Din bolig fremstår større, hvis den er lys, og her er det naturlige lys den bedste løsning. Hvis det naturlige lysindfald irriterer dig, kan du investere i plissegardiner, som kan justeres, så de kun skærmer på enkelte steder.

Herudover er det en god idé at åbne vinduerne, hvis du vil have boligen til at fremstå større. Samtidig er det med til at give mere frisk luft, så indeklimaet bliver bedre – og dermed føles boligen ikke så omklamrende, som den ellers kan gøre, hvis den er af en forholdsvist lille størrelse.

Vælg lyse farverne til væggene

Når du maler eller tapetserer, skal du vælge lysere farver, der reflekterer lyset i stedet for at absorbere det. Det får rummet til at se større ud, og samtidig gør det hjemmet mere behageligt at opholde sig i, end hvis du vælger mørke farver til væggene. Mørke farver kan få et rum til at føles mindre og mere trængt

Du kan også bruge lyse nuancer i loftet, da det er med til at få rummet til at føles højere.  Ved at vælge lyse farver til dine vægge kan du skabe en illusion af, at der er mere plads, end det i virkeligheden er tilfældet.